Elena Nicoale

Specialist comunicare Fundația Noi Orizonturi

După 20 de ani de jurnalism am decis să încerc și celaltă tabără – a comunicatorilor. La Fundația Noi Orizonturi am descoperit, însă, că diferența dintre ele nu este atât de mare, pentru că tot despre informare este vorba și tot pentru o lume mai bună. Așa că acum fac în primul rând comunicare și mai scriu doar de drag, în revista Sinteza.

Dar ca să fac o recapitulare a carierei mele de până acum, aș spune că am făcut toate genurile de presă – print (săptămânalul Clujeanul, Ziarul Fianciar, revistele Business Magazin, Money Express și acum Sinteza), radio (Studioul Teritorial de Radio Cluj) și televiziune (Transilvania Live! și TVR Cluj) – și că am scris pe toate domeniile – de la social la sport, divertisment și business. Indiferent, însă, unde m-a dus profesia, am încercat întotdeauna să promovez organizațiile frumoase și inițiativele cu rost care schimbă lucrurile în bine. Probabil de-asta mi-a fost atât de ușor să mă „lipesc” de Fundația Noi Orizonturi.

În timpul liber îmi place să biciclesc și să cunosc oameni și locuri faine. Despre toate astea scriu pe blogul meu, maimultcaperfectul.wordpress.com.